© 2013 R L Davies & Son Ltd

Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail

Tel: 01492 517346

e-mail: info@rldavies.co.uk

Home Next Back

Modern Methods with Traditional Values

Next Back

Galeri


The works carried out by RLD Construction on Galeri, the contemporary creative enterprise centre in Caernarfon included the introduction of two new floors to the north gable end of the building, over the void above the existing plantroom, to form a new green room and storage area together with the extension of the existing timber clad gable elevation and the formation of a new build, metal clad stair enclosure to connect the new floors to the existing building on the Doc side, together with a smaller similarly metal clad extension on the land side to allow for functional internal modifications to the stage.  The materials used externally included wester red cedar timber board cladding, metal standing seam cladding, slate pitched roof, single ply membrane flat roof, steel frame windows and steel faced external doors.



Project:

Galeri

Caernarfon

Client:

Galeri

Project Value

£1.5m