© 2013 R L Davies & Son Ltd

Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail

Tel: 01492 517346

e-mail: info@rldavies.co.uk

Home Next Back

Modern Methods with Traditional Values

Next Back

Nefyn Community Centre


This contract involved the demolition of an existing building and the construction of a new community centre with parking facilities for 12 vehicles and also creating a pedestrian access from the road which runs along side the site’s northern boundary.   The site of the community centre lies within the town’s development boundary but is also within a Landscape Conservation Area and Heritage Coast.    The new community centre extends to 370 square metres in floor space and includes a hallway, kitchen three activity rooms, male, female and disabled toilet facilities and a boiler room.  The walls were rendered with smooth clay and with rough clay render and stone panels pointed with clay mortar.  Solar panels were installed on the building’s roof.  


Project:

Nefyn Community Centre

Client:

Gwynedd County Council

Project Value

£1.1m